Mi az, amire minden vendéglátós helynek szüksége van?

Budapest
A rettegett, a sohasem várt, az elkerülni kívánt, mégis kivédhetetlen dugulás. Ez az, ami összeköti a fent felsorolt szolgáltatókat, amikből akad bőven. Hivatalos felmérések szerint Budapesten több mint tízezren foglalkoznak vendéglátással ilyen-olyan módon. Ez hihetetlenül nagy szám, és mint tudjuk, a nagy számok törvénye alapján az is garantálható, hogy fennakadás előbb-utóbb adódik. Kétségtelen tény, hogy komoly igénybevétel mellett inkább előbb, mint utóbb.

A rendszeres ellenőriztetés jó ötlet?

Természetesen! Cégünk pontosan ezért ajánl szerződéses formát, ami előre leegyeztetett szolgáltatásokat biztosít. Ezek közé tartozik például a folyamatos kontroll, a rendszer átvizsgálása, az esetleges karbantartások elvégzése. Ha pedig ütött a dugulás órája, akkor a javíttatás sem okozhat problémát. A lefolyo.com oldalon pillanatok alatt felfedezhetőek a témában releváns információk. Az vitathatatlan tény, hogy az előre megállapodás preventív cselekedet, mert így eredményesen és azonnali beavatkozással orvosolhatóak a különböző, bedugító helyzetek. Mivel cégünk ipari gépekkel dolgozik, ezért nincs olyan fennakadás, ami makacsságával megakadályozhatná a sikeres beavatkozást.

Nagyon sok esetben egyébként a dugulás abszolút nem előzhető meg. Míg háztartásokban akadnak olyan tényezők, amikre érdemes odafigyelni, elkerülve a gond kialakulását, addig nagyüzemi körülmények között egyszerűen képtelenség mindenre figyelmet szentelni, és van, amiért személyes felelősség nem is vállalható.

Mennyit kell várni a felmentőseregre?

Cégünknél a duguláselhárítás 0-24 órás rendben zajlik, tehát nincs olyan nap- és/vagy időszak, ami akadályozó tényezőként léphetne fel. Hiszen ha a baj adott, akkor a cselekvés nem várathat magára! Már csak azért sem, mert a megállás egyetlen létesítménynél sem jelent túl sok jót. Komoly anyagi veszteség könyvelhető el egy-egy nem tervezett megtorpanás miatt. Szóval bár ne kerüljön rá túl hamar sor, de ha a dugulás, mint hívatlan vendég megérkezett, akkor majd mi gondoskodunk a kitessékeléséről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük