Meglátni, megszeretni, és persze beszereltetni!

Budapest

A fürdőszoba felújítása, korszerűsítése mindenkor jó ötlet. A szaniterek idővel óhatatlanul elhasználódnak, és jobb nem megvárni a totális elfáradásukat. Még mielőtt a porcelánok pattogásnak indulnának, miközben a szökevény vízcseppek is felbukkannak, kifizetődő taktika beszerezni a vadonatúj kellékeket. Aztán jöhet az örömteli alkalmazás… Vagy várjunk csak! Mégsem! Van itt valami, amiről látszólag megfeledkeztünk, de valójában esélytelen kihagyni a képletből. Ez a beépíttetés!

Nem mindegy, hogy mikor és kivel?

Nem. Pontosabban akár mellékesnek is tekinthetőek a részletek, viszont ekkor nem érdemes meglepődni azokon a váratlan fejleményeken, amit a nem hozzáértő szerelés mellékzöngéinek is nevezhetünk. Hiszen, ahogy azt az ősöreg, bölcs mondás is tartja: olcsó húsnak híg a leve. Szóval sem az önként jelentkező kevés tapasztalattal, de jelentős lelkesedéssel rendelkező ezermesterek, sem a gyanúsan áron alul dolgozó villámszakemberek nem megfelelőek.

A beépíttetés milyensége gyakorlatilag meghatározza a használhatóság minőségét. A funkcionalitás konkrétan sérülhet, ha a bekötés nem ideális, és akkor még az esetleges külsőt érintő balesetekről nem is beszéltünk. Annál nincs nagyobb bosszúság, mint amikor a drága beruházás úgy ér véget, hogy több kárral jár, mint haszonnal. Még jó, hogy ezek a forgatókönyvek egyetlen gyors és határozott mozdulattal eltörölhetőek. Végleg. A vízvezeték szerelés 0-24 órában nem olyasvalami, ami délibáb csupán. Hanem maga a telefonon hívható valóság. Viszont kapkodás helyett a legjobb az előre gondolkodás.

A tervezés, mint ötlet ugyan unalmasnak tűnhet, de valójában rengeteget hozhat a konyhára. Ha a beszerzés első lépésétől kezdve szakember felügyeli a folyamatot, akkor a hibázás esélye nagyjából nullára redukálható. Na és ez az a következmény, ami ténylegesen minden pénzt megér.

A fővárosban esélyes az időpont egyeztetése?

Igen. Az előre lefixált vízvezeték szerelés Budapest területén épp úgy tető alá hozható, mint a sürgősségi kiszállás akut probléma esetén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük