kutyaház alatt drog

Kutyaház alatt rejtette el a drogot

Agglomeráció

A gödöllői rendőrök egy lehetséges, kábítószerrel foglalatoskodó férfiről szóló bejelentést kaptak – írja a police.hu. Néhány hét alatt összegyűjtöttek annyi adatot, hogy 2021. november 10-re biztosak voltak benne, merre induljanak. Útjuk egy bagi dűlőben lévő ingatlanhoz vezetett, bementek és elfogták a célszemélyt.

A nyomozók a 24 éves bagi férfi lakásának különböző pontjain végzett kutatáson nem csak a lakásban, de a kutyaházban és az alatt is körülnéztek, nem hiába, több befőttes üvegekben tárolt kábítószergyanús zöld növényi törmelékeket találtak és foglaltak le. Az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt bruttó 2964 gramm kábítószergyanús anyagból kannabiszra jellemző vegyületek -köztük delta-9-THC- azonosítható.

Pest megye hírek

A férfi mindent tagadott, és a gyanúsítása ellen panaszt is tett, állította, évek óta nem lakik a házban, oda csak látogatóba jár. Kábítószer gyorstesztje mindenesetre pozitív értéket mutatott. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett P. Péterrel szemben kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását, melyet a bíróság 2021. november 12-én elrendelt.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük